Ένα απο τα πιο σημαντικά θέματα του Συλλόγου είναι η επικοινωνία με τα μέλη του.

Μέχρι τώρα η επικοινωνία γίνονταν με επιστολές που είχαν μεγάλο κόστος,ήθελαν πολύ χρόνο,δεν ήταν άμεσες και βέβαια δεν έφταναν πα΄νατ στον προορισμό τους.

Μάλιστα αρκετές φορές τα στοιχεία επικοινωνίας κάποιων μελών ήταν λάθος ή είχαν αλλάξει με αποτέλεσμα οι επιστολές να μην έχουν παραλήπτες.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε κάποιες προσπάθειες για πιο άμεση και οικονομική ενημέρωση των μελών μας.Μέσα απο αυτόν τον ιστότοπο,το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά και τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Προφανώς βέβαια στοχεύουμε στην αμφίδρομη επικοινωνία τόσο μεταξύ του Συλλόγου και των μελών όσο κυρίως των μελών μεταξύ τους.

Σε αυτό σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε απο όσους το επιθυμούν να μας αποστείλουν τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας.Διεύθυνση,ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλέφωνα.Τα παραπάνω στοιχεία θα καταχωρηθούν στο Μητρώο και θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ απο τον Σύλλογο και για θέματα που αφορούν το Φανάρι.Είναι δεδομένο πως θα τηρηθούν εμπιστευτικά και δεν θα παραχωρηθούν σε κανέναν.

Μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο fanariolympias@gmail.com ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας:

 

 

 

Ευχαριστούμε!