Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2016!!

Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι χαρούμενη και δημιουργική για όλους μας!

Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στην θεατρική παράσταση “Ο θεός της Σφαγής” της Γιασμίνα Ρεζά σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Είναι μια κωμωδία που έχει γυριστεί και σε ταινία απο τον Ρομάν Πολάνσκι το 2011.

186376-markathinon einai-mataio-na-prospathoume-na-zisoume-politismena.w_l images

 

 

 

 

 

 

Σύγχρονη και πολυβραβευμένη (με Tony και Οlivier Awards) κωμωδία, που θέλει τους τέσσερις εξαιρετικούς πρωταγωνιστές να εκτρέπονται σε πρωτόγονες συμπεριφορές αντί να συζητούν πολιτισμένα για τον τσακωμό των παιδιών τους. Σε αυτήν την κωμωδία παρεξηγήσεων πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (γνωστός απο την “Πολίτικη Κουζίνα”) και η Στεφανία Γουλιώτη.

Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10 πίσω απο το ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια”. Η ώρα έναρξης είναι 9:15 και η τιμή εισιτηρίου για τα μέλη του Συλλόγου είναι 14 ευρώ. Οι θέσεις θα είναι μπροστά στην πλατεία και ως Σύλλογος μπορούμε να επισκεφθούμε τα καμαρίνια για να συγχαρούμε τους ηθοποιούς. Παρακαλούμε να τηλεφωνήσετε στο 698-60.87.042 για να υπολογίσουμε τις θέσεις.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους!!