Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας διοργανώνει μια μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. dimitsana1Η εκδρομή έχει σκοπό να ψυχαγωγηθούμε, να ανακαλύψουμε τα μέρη που βρίσκονται κοντά στο Φανάρι και κάνουμε ένα διάλειμμα απο τις υποχρεώσεις της πόλης.

Προορισμός της εκδρομής είναι τα όμορφα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα θα περάσουμε από την ιστορική Δημητσάνα, απότην Στεμνίτσα και από την Βυτίνα. Ως σημείο συνάντησης για την αναχώρηση και την άφιξη έχουμε την Πλατεία Καραϊσκάκη. Πρώτη στάση θα είναι το Μουσείο Υδροκίνησης στην Δημητσάνα όπου υπάρχει σε λειτουργία ο μοναδικός σωζόμενος μπαρουτόμυλος. Στην συνέχεια θα κάνουμε βόλτα στην γραφική Στεμνίτσα. Τελευταίος σταθμός της εκδρομής θα είναι η Βυτίνα όπου θα υπάρχει χρόνος για φαγητό.

mparoutomilos2mparoutomilos1

 

 

Το πρόγραμμα της Μονοήμερης είναι το εξής:

  • Αναχώρηση απο Πλατεία Καραϊσκάκη στις 7:45
  • Στάση στον Ισθμό
  • Επίσκεψη στον Μπαρουτόμυλο στην Δημητσάνα
  • Βόλτα στην Στεμνίτσα
  • Φαγητό στην Βυτίνα
  • Στάση στον Ισθμό
  • Άφιξη στην Πλατεία Καραϊσκάκη στις 21:30

Το κόστος συμμετοχής για την μεταφορά και την είσοδο στο Μουσείο είναι 10 (δέκα) ευρώ ανά άτομο. Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε τα κόστη χαμηλά, δεν κάναμε κρατήσεις σε εστιατόρια ή καφέ και να αφήνουμε τους εκδρομείς να δημιουργήσουν το πρόγραμμα τους κατά το δοκούν. Προφανώς και στο λεωφορείο θα μοιραστεί έντυπο με πληροφορίες και με τα βασικά καφέ και εστιατόρια της περιοχής.

Bytina1Είναι υποχρεωτική η τηλεφωνική κράτηση της θέσης στα τηλέφωνα 698-17.70.097 (Ακριβή) και 698-60.87.042 (Γιάννης), οι οποίοι είναι οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι του Συλλόγου για την εκδρομή. Η πληρωμή της συμμετοχής θα γίνει την ημέρα της εκδρομής.

Bytina2Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το σύγχρονο λεωφορείο 50 θέσεων του συμπατριώτη μας Γιάννη Ασημακόπουλου (τηλ. 6984571147), ο οποίος θα είναι και ο οδηγός μας.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια αξέχαστη ημέρα!