Ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:30 στον ετήσιο Χειμερινό  Χορό του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό μουσικό κέντρο “Μποέμισσα”, στην γωνία της Πειραιώς 69 και ΑγίωνΑσωμάτων στο Θησείο. Πολύ κοντά (350 μέτρα) στην “Μποέμισσα” βρίσκεται ο σταθμός του ηλεκτρικού “Θησείο”.

Στην “Μποέμισσα” θα διασκεδάσουμε με την ορχήστρα της Θεοδοσίας Στίγκα και του Δημήτρη Λεμπέση που έχουν δημιουργήσει ένα ζεστό ρεμπέτικο και λαικό πρόγραμμα. Η διάσημη τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα θα μας ταξιδέψει με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. O λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Λεμπέσης, ο γνωστός ρεμπέτης  Νικόλας, ο Θέμης Μαρτέκας   και  η  ρεμπέτικη  κομπανία  θα μας διασκεδάσουν με τραγούδια που έχουν βγεί απο την παράδοση μας.

14781802512010

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 17 ευρώ και για τα παιδιά 12 ευρώ. Στην πρόσκληση περιλαμβάνεται η είσοδος, το φαγητό και τα ποτά. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα και αρκετά ορεκτικά ανά 4 άτομα, ατομική μερίδα με χοιρινή μπριζόλα ή κοτόπουλο μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά της επιλογής σας. Επίσης, περιλαμβάνει άφθονο κρασί και αναψυκτικά.

Σας περιμένουμε σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση για να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουμε μαζί με φίλους και συμπατριώτες!

Πληροφορίες: 698-6087042 (Γιάννης)