Με πολύ χορό, πολύ φαγητό, πολύ κρασί και όμορφη ποιοτική μουσική ο Συλλογος Φαναριτών Ολυμπίας διοργάνωσε τον Χειμερινό Χορό του 2017. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος συμπατριωτών και φίλων που απόλαυσε το πλούσιο πρόγραμμα της “Μποέμισσας”.

Διασκεδάσαμε με την πολυμελή ορχήστρα και την φωνή της Θεοδοσίας Στίγκα. Μαζί της ήταν ο Δημήτρης Λεμπέσης και ο ρεμπέτης Νικόλας. Το πρόγραμμα είχε ρεμπέτικα, λαικά και νησιώτικα τραγούδια που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους μας. Οι χοροί κράτησαν ώρες και όλοι περάσαμε μια υπέροχη Κυριακή.

Στον χαιρετισμό της εκδήλωσης έγινε αναφορά για την βιβλιοθήκη που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο παλιό σχολείο στο Φανάρι, για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και για την ανάγκη στήριξης του Συλλόγου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν εκπρόσωποι απο Συλλόγους της περιοχής μας. Ήταν μαζί μας ο κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων και Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας μαζί με την ιατρό-παθολόγο κα Χριστίνα Παπαλάμπρου, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, ο κ. Φώτης Βλάχος, Πρόεδρος του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας και Β΄Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας, ο κ. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαραίων, ο Κώστας Βλάμμης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπίων και ο κ. Δημήτρης Γρηγορόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου Φαναριτών Ολυμπίας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς και δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς. Τα αδέρφια Γκότση με τα εστιατόρια “Αμάλθεια” και “Ζορμπάς“, τον Νίκο Αδαμόπουλο με το εστιατόριο “MANGO“, τον Φώτη Γιαννικόπουλο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, τον Νίκο Σκλάβο με τα κρασιά “EPICUREAN“, το βιβλιοπωλείο “‘Αρωμα Χαρτιού” και την Αρχιτέκτων Μηχανικό Γιώτα Γκάγκλου-Δανιήλ.

Download (PDF, 215KB)

Τέλος, το ΔΣ ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες για την συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού για τον καλοκαιρινό χορό στην πλατεία του χωριού μας!

11 10 9 8 7 6 5 4 3 2