Πέρσι ο Σύλλογος Φαναριτών Ολυμπίας πραματοποίησε το 1ο διήμερο Αιμοδοσίας και συγκέντρωσε τις πρώτες φιάλες για την Τράπεζα Αίματος. Θέλουμε να συγχαρούμε όσους αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και έδειξαν διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο μας. Μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες προσφέραμε όλες τις μονάδες αίματος σε 3 περιστατικά συγχωριανών μας. Είναι προφανές πως η Τράπεζα Αίματος είναι απαραίτητη και η Αιμοδοσία θα πρέπει να γίνει κανόνας σε όλους μας.

Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάζουμε το 2ο διήμερο Αιμοδοσίας του Συλλόγου Φαναριτών. Το 2ο διήμερο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Οι ώρες λειτουργίας της αιμοδοσίας είναι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 απο τις 9:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 απο τις 9:00 μέχρι 13:00. Όπως και πέρσι, έτσι φέτος κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα παρευρίσκονται στο χώρο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου. Σας περιμένουμε όλους για αυτόν τον ιερό σκοπό.

untitled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλουμε να ενημερώσουμε οτι μπορείτε να συνεισφέρετε στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου ανά πάσα στιγμή και όχι μόνο στα διήμερα Αιμοδοσίας. Επίσης, μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας και όχι μόνο στην Αθήνα. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να αναφέρετε οτι δίνετε αίμα για το Σύλλογο Φαναριτών Ολυμπίας που έχει μητρώο στον Ευαγγελισμό. Επίσης να ενημερώσουμε πως εαν υπάρχει ανάγκη για προσφορά αίματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ ή με το 698-6087042.